General Industry vă oferă posibilitatea efectuării unei cerere de ofertă foarte usor şi rapid.

Vă prezentăm paşii pe care trebuie să-i urmaţi pentru a iniţia o astfel de cerere.

Primul pas este să accesaţi "Distributie" din meniu şi să selectaţi distribuitorul dorit din această pagină.
Prin navigarea în pagina unui distribuitor, în stânga vi se vor pune la dispoziţie categoriile de produse, iar in dreapta descrierile acestora sau produsele ce fac parte din categoria selectată. În paginile cu produse, vor fi listate în partea dreaptă toate produsele din categoria aleasă, iar pentru fiecare produs vor fi afisate codul său (în stânga), o scurta descriere a acestuia şi un câmp în care veţi putea stabili cantitatea pentru care urmează să cereţi oferta.
Pentru a adăuga produsul în lista de cerere, va trebui să completaţi câmpul "Cantitate" şi să apăsaţi butonul "Adauga la cerere". Imediat, veţi primi un mesaj de confirmare (Produs adaugat in lista!) în dreapta butonului de adăugare la cererere.

*Atenţie! Valoarea cu care se completează câmpul trebuie să fie o valoare mai mare ca 0, şi mai mică ca 9999, altfel produsul nu va fi adăugat în lista de cerere.


După selectarea produselor, dând click pe butonul "Cerere de oferta" din meniu sau pe textul "Vezi lista pentru Cerere de ofertă", veţi putea vizualiza produsele adăugate până în momentul respectiv, veţi putea modifica cantitatea fiecărui produs sau aveţi posibilitatea ştergerii anumitor produse.Ultimul pas pe care trebuie să-l parcurgeţi este să completaţi formularul pus la dispoziţie în partea de jos a paginii şi să apăsaţi butonul de trimitere.

*Atenţie! Câmpurile Nume, Prenume, Email/Telefon şi cod sunt obligatorii. Dacă nu sunt completate, cererea dumneavoastră nu va fi trimisă.
*Câmpul Cod va fi completat cu cele 4 caractere din imaginea ce se găseşte deasupra câmpului.Imediat după trimiterea cererii, veţi primi un mesaj de confirmare.