Sunteți în: Distribuție/SCHNEIDER ELECTRIC
SCHNEIDER ELECTRICFondat in anul 1920, Merlin Gerin a cunoscut un renume international imediat datorita lansarii unui intreruptor automat de inalta tensiune absolut revolutionar. De atunci, inovatiile sale - mergand de la inalta tensiune pana la joasa tensiune - nu inceteaza sa imbunatateasca siguranta si confortul din domeniul distributiei electrice.

In ziua de azi, Merlin Gerin este un lider mondial recunoscut in managementul produselor legate de energia electrica si acum se prezinta cu solutii complete care integreaza programe, comunicatii si servicii.

Oferta de distributia electrica de joasa tensiune este adaptata segmentelor rezidential, tertiar si industrie si contine:
  • Aparataj de protectie a persoanelor si a bunurilor (intreruptoare automate si modulare, in carcasa turnata pana la 3200 A (gama Compact) sau 6300 A (gama Masterpact), descarcatoare la supratensiune;
  • Aparataj de comanda-control pentru gestiunea energiei, a sistemelor de incalzit (aparataj de programare, gestiune, masura);
  • Echipamente si sisteme de instalatii (cofrete si dulapuri din tablouri electrice, game de sisteme de bare capsulate prefabricate si echipamente electrice de birou);
  • Aparataj de iluminat de siguranta, detectie incendii.
In ceea ce priveste media tensiune, Merlin Gerin este unul dintre principalii producatori mondiali in distributia electrica:
  • Aparataj de protectie si comanda, transformatoare de forta de IT/MT si de distributie de MT/JT, posturi de transformare.
Aceasta oferta nu are echivalent in ceea ce priveste intinderea, complementaritatea si serviciile sale cu valoare adaugata mare careia ii sunt asociate.
Telemecanique inventeaza, concepe si fabrica solutii de automatizari pentru domeniile industrial si tertiar.

Telemecanique propune produse electromecanice si electronice inovatoare, robuste si de calitate recunoscuta in industrie.

Telemecanique stapaneste tot lantul de automatizari si control industrial mergand de la butonul de actionare pana la motor, cum ar fi releele, automatele programabile, senzorii electromecanici si electronici, siguranta masinilor si a oamenilor.

Telemecanique integreaza microinformatica oriunde aceasta tehnologie aduce un castig de productivitate, fiabilitate, siguranta, cum ar fi dialogul cu operatorul, variatia de viteza a motoarelor, etc.

In acesti ultimi ani, Telemecanique a devenit un actor imposibil de a fi dat la o parte de pe scena retelelor industriale si a magistralelor de camp. Acestea permit sa se stabileasca schimburi de date numerice intre toate produsele de automatizari programabile, pentru a comanda, a depana, a instiinta operatorul sau personalul tehnic despre date referitoare la masini sau la procesul tehnologic, oricare ar fi locul instalatiei.
«Turn It On»
Managementul energiei electrice si al automatizarilor constituie nucleul productiei marcii Square D. Situat pe culmea valului inovator, Square D ofera raspunsuri necesitatilor pietii din toata lumea pentru produsele care sunt conforme cu standardele NEMA.

Marca Square D a adoptat recent o noua semnatura, «Turn It On», care o face sa se caracterizeze prin 5 valori cheie: ingeniozitate, inovatie, calitate, fiabilitate si siguranta. Ca parte a unui proiect pilot calauzit de aceste principii, Square D a livrat de curand universitatii din New Mexico, de exemplu, un sistem integrat de masura si control care asigura informatii despre gestiunea energiei la nivel global.

Atent la pietele sale principale, cladiri si rezidential, brandul Square D propune o gama de produse si sisteme care pleaca de la intreruptoare automate si ajunge pana la sisteme de monitorizare care sunt conforme cu standardele NEMA specifice SUA.

Un brand deschizator de drumuri
In 2002, Square D a lansat intreruptorul automat Masterpact NT, cel mai mic din lume, si sistemul de cablaj de intensitate joasa PowerBus 225.
In 2003 brandul Square D si-a sarbatorit ce a de a 100-a aniversare.
TAC este specialist in furnizarea de solutii de gestiune a cladirilor bazate pe sistemele integrate deschise, ceea ce se numeste Building Management System (BMS).
TAC este specialist in furnizarea de solutii de gestiune a cladirilor bazate pe sistemele integrate deschise, ceea ce se numeste Building Management System (BMS).

Schneider Electric si TAC
Lider mondial in distributia electrica si in automatizari datorita marcilor sale, Schneider Electric dezvolta o oferta globala de produse si servicii pentru pietele de cladiri, industrie, energie si infrastructura.
Entitatea cu numele TAC, care apartine grupului din anul 2003, s-a imbogatit succesiv cu marcile Andover Controls si Satchwell pentru a deveni astazi TAC. Prin aceasta politica de crestere externa, Schneider Electric isi mareste prezenta pe piata gestiunii cladirilor si isi mareste parcul de aparataj instalat.

TAC are o experienta de 80 ani in domeniul automatizarilor in instalatii HVAC, in domeniul gestiunii tehnice si al gestiunii sigurantei pentru cladiri.

Oferta completa de BMS
Solutiile TAC controleaza, gestioneaza si integreaza toate functiile unei cladiri si anume:
  • Instalatiile de incalzire, racire, ventilatie ( HVAC);
  • Instalatiile electrice;
  • Sistemul de supraveghere video;
  • Sistemul anti-efractie;
  • Sistemul control acces.
Misiunea Schneider Electric este de a produce valoare adaugata serviciilor legate de confort, de siguranta si de gestiunea energiei, oferind solutii la cheie de BMS cu produse TAC.