Sunteți în: Distribuție/PHOENIX CONTACT
Protecţii la supratensiuni – TRABTECH
Supratensiunile sunt posibile disfuncţionalităţi care cauzeză frecvent daune sau distrugeri exact în momentul în care se aşteaptă o disponibilitate permanentă a dispozitivului sau sistemului în cauză. Din acest lucru rezultă costuri necesare pentru achiziţionarea de echipamente noi sau pentru reparaţii şi întreruperea activităţii. Pericolul nu este restricţionat numai la echipamentele electronice  din sistemele industriale şi comerciale, fiind de asemenea afectate automatizările pentru clădiri şi bunurile de folosinţă îndelungată.

O Concepţie de Protecţie la Supratensiuni eficientă ar trebui gândită pe baza principiului circuitului de protecţie. Este important în mod deosebit ca toţi conductorii care sunt conectaţi la un dispozitiv să fie conectaţi cu un dispozitiv de protecţie la supratensiuni adecvat. Aproape toate dispozitivele au o sursă de alimentare. De exemplu un televizor are nevoie de asemenea şi de un cablu de antenă. Intrarea de la antenă şi sursa de alimentare a televizorului ar trebui protejate. Acest concept poate fi de asemenea aplicat tuturor celorlalte dispozitive şi sisteme.

Cu gama de produse TRABTECH, Phoenix Contact oferă dispozitive de protecţie la supratensiuni pentru toate aplicaţiile şi domeniile industriale în care se foloseşte ingineria electrică.


TRABTECH ...
 • Este conceptul atotcuprinzător pentru protecţie eficientă la supratensiuni tranzitorii
 • Este cea mai cuprizătoare gamă de produse din întreaga lume, cu dispozitive de protectie pentru domeniile: surse de alimentare şi interfeţe pentru
  - tehnologia de măsură şi control
  - procesarea datelor
  - telecomunicaţii
  - tehnologia de emisie/recepţie
 • Creşte semnificativ disponibilitatea dispozitivelor şi a sistemelor
 • Ajută la reducerea costurilor care rezultă în urma unor daune cauzate de supratensiuni asupra dispozitivelor , sistemelor şi timpilor de funcţionare a lor.
 • Înseamnă cercetare fundamentală şi dezvoltare tehnologică în domeniul protecţiei la supratensiuni.
 • Arată tendinţa cu cel mai înalt grad de inovare în dezvoltarea produselor
 • Este legătura importantă dintre aplicaţiile practice şi standardele internaţionale  de lucru în domeniul EMC.
Protecţii la supratensiuni – TRABTECH!