Sunteți în: Distribuție/PHOENIX CONTACT/Cleme de şină - CLIPLINE
Cleme de şină - CLIPLINE


De la cleme, accesorii de marcaj şi scule de montaj până la programul de configurare a schemei electrice, veţi găsi în gama de produse CLIPLINE tot ce este necesar pentru realizarea unui tablou electric perfect.

Cleme

De la cleme standard de calitate superioară, la cleme pentru aplicaţii specifice sectoriale, Phoenix Contact are soluţia ideală pentru oricare dintre cerinţele dumneavoastră. Fără să conteze ce alegeţi:

- conexiunea cu surub,
- tehnologia cu arc
- sau tehnologia de conectare rapidă, QUICKON.

Pentru toate tipurile de conectare există cleme în diferite variante, cum ar fi cleme de trecere, cleme dublu nivel, cleme pentru componente etc. Sistemele inovatoare de trecere şi conectare a transfomatoarelor cât şi clemele modulare tip fişă întregesc gama de produse.

Ca experţi în domeniul conecticii, vă vom ajuta în timpul proiectării şi instalării conexiunilor echipamentelor dumneavoastră specifice. Sprijin profesional în timpul planificării proiectului, unelte practice şi tehnologii de vârf de dezizolare sunt  trăsături permanente ale gamei noastre moderne pentru tablouri de control perfecte.

Sisteme de marcaj si etichetare

Etichetarea profesională a componentelor individuale în tabloul electric este o condiţie majoră pentru o lucrare specifică de calitate. Phoenix Contact oferă o gamă largă de materiale de marcaj pentru :

- marcarea clemelor
- marcarea cablurilor şi conductorilor,
- marcarea sistemelor şi a tablourilor

Întreaga gamă de produse poate fi marcată folosind un singur sistem controlat de un PC.

Unelte profesionale

Uneltele bune uşurează munca. Această veche zicală este valabilă şi azi. Profesioniştii nu sunt pregatiţi să facă lucrurile pe jumătate. Pentru o lucrare bună aveţi nevoie de unelte care îndeplinesc cerinţele profesioniştilor. Uneltele noastre sunt potrivite pentru acest lucru.

Fie că sunt unelte pentru prelucrarea cablurilor, şurubelniţe, maşini de tăiat şina sau paturi de cabluri, sau scule de automatizare sau marcaj, noi vă oferim uneltele pentru montarea cu success a tablourilor şi a sistemelor.


Citeşte mai mult despre Cleme de şină - CLIPLINE!