Sunteți în: Distribuție/PHOENIX CONTACT/Conexiuni pentru plăci cu circuite imprimate - COMBICON
Conexiuni pentru plăci cu circuite imprimate - COMBICON

COMBICON este standardul mondial pentru cablajul plăcilor cu circuite imprimate destinate industriei. Blocurile de conectare pentru plăcile cu circuite imprimate, conectorii şi carcasele pentru plăcile electronice deschid o multitudine  de posibiliăţi pentru “împachetarea”  acestora şi conectarea lor cu dispozitivele periferice.

Gama de cleme pentru plăcile cu circuite imprimate

Deoarece  sunt atât de uşor de folosit, clemele pentru plăcile cu circuite imprimate de la Phoenix Contact sunt considerate la nivel mondial ca fiind standardul pentru cablarea eficientă individuală a acestora. În plus faţă de gama largă de cleme de la 2,5 la 15 mm, cu intrare a conductorului verticală, orizontală sau oblică, cu conectare cu şurub, cu arc sau cu sistem de dezizolare, vă oferim şi  proiecte speciale pentru cerinţe speciale, cum ar fi pentru SMD ( componente montate pe suprafaţă ) sau pentru tehnologia cu presare.

 
 
Gama de conectori tip fişă

Datorită numărului mare de variante, gama de produse COMBICON de la PhoenixContact oferă un număr aproape nelimitat de conexiuni posibile. Ele sunt disponibile nu numai cu conectare multi-pozitie pentru tehnologiile de lipire, SMD sau prin presare dar şi în variante de trecere sau de conexiune tip fişă montabilă pe şină.

Conectorii cu contacte cu surub, cu arc sau cu cuţit şi dezizolare permit conectarea tuturor tipurilor de conductori fără a schimba configurarea plăcilor cu circuite imprimate şi geometria carcaselor de protectie. Fiecare din cele 4 forme COMBICON, cu o distanţă între pini  între 2.5 si 10.16 mm (MICRO, MINI, CLASSIC si POWER), oferă economii de spaţiu optime, caracteristici dielectrice şi capacităţi de transport de curent ideale.


Gama de produse pentru carcase electronice

Componentele Phoenix Contact pentru carcase fac din ansamblul plăcii cu circuite imprimate un modul rezistent la şoc şi la praf. Ele sunt montate pe şina de 35mm EN DIN care este frecvent utilizată în tablourile electrice. În afara câtorva exceptii, clemele de conectare pot fi adaptate şi lipite automat în timpul asamblării plăcii cu circuite imprimate.

Plăcile de bază de la Phoenix Contact constau în componente modulare, care formează un şasiu pentru adaptarea plăcilor cu circuite imprimate asamblate.Suprafaţa plăcii cu circuite imprimate este liber accesibilă, ceea ce face ca plăcile de bază să fie in special potrivite pentru elemente voluminoase, componente operabile manual cât şi pentru conectori cu şurub sau tip fişă.

Soluţii pentru carcase individualizate

Practic nu există limite cu Phoenix Contact pentru dorinţele dumneavoastră de proiectare. Putem dezvolta şi fabrica carcasele dumneavoastră specifice – pornind de la modificarea carcaselor noastre standard până la dezvoltarea unor modele complet noi. Tehnologia de conectare integrată garantează o soluţie la cheie profesională.

 

Citeşte mai mult despre Conexiuni pentru plăci cu circuite imprimate - COMBICON!