Sunteți în: Distribuție/PHOENIX CONTACT/Convertoare de semnal – INTERFACE
Convertoare de semnal – INTERFACE


INTERFEŢE seriale

Interfeţele seriale din cadrul automatizărilor au devenit  caracteristici standard. Componentele din gama INTERFEŢE seriale au rolul de a adapta diferite interfeţe, furnizând izolare galvanica şi transmisii fără interferenţe. Gama atotcuprinzătoare include tot ceea ce comunicarea de tip industrial are nevoie: convertoare de interfaţă, repetoare, convertoare de fibră optică sau pur şi simplu tehnologia de conectare perfectă pentru fibra optică şi linii de date.

INTERFEŢE Analogice

Transmiterea semnalelor analogice în medii industriale este foarte sensibilă la interferenţe. Modulele de INTERFAŢĂ analogice asigură o transmisie de semnale sigură chiar şi în medii contaminate electromagnetic. Conversia precisă de semnal, adaptarea de nivele şi izolarea sporesc calitatea transmisiei şi asigură calitatea circuitului de măsură.

INTERFEŢE Surse de alimentare

Fiabilitatea unei surse de alimentare determină disponibilitatea componentelor individuale ale sistemului şi funcţionarea fiabilă a sistemelor complexe.


INTERFEŢE Ex

În medii potenţial explozive, siguranţa este prioritatea numărul unu. Modulele de INTERFAŢĂ Ex cu grad de protecţie cu “siguranţă intrinsecă” sunt folosiite pentru aplicaţiile de masură şi control. Un concept de instalare inovator reduce de asemenea costurile sistemului.

Centrul de Soluţii pentru INTERFEŢE

Centrul de Soluţii pentru INTERFEŢE Phoenix Contact poate dezvolta un produs professional pe baza ideii dumneavoastră. Specialiştii noştri în INTERFEŢE combină pentru dumneavoastră funcţia, tehnologia de conectare, sistemul de conectare şi carcasa. În acest fel obţineţi un produs de INTERFAŢĂ adaptat aplicaţiei dumneavoastră.

Relee de INTERFAŢĂ

Interfeţele cu relee şi optocuploare sunt baza de siguranţă pentru un trafic de semnale electrice fiabil în sistemele de automatizare.  Izolarea electrică în combinaţie cu compatibilitatea de tensiuni, curenţi şi putere, asigura operarea fără perturbaţii între unitatea de control şi nivelul senzorilor/motoarelor de acţionare. Facilităţi adiţionale asigură configurarea, instalarea şi punerea în funcţiune  intr-un mod simplu.


INTERFEŢE pentru cablare

Conectarea dintre echipamentul de automatizare şi nivelul de cuplare sau şuntare este un proces consumator de timp şi cu costuri mari. INTERFETELE pentru cablare reduc timpul de instalare  prin intermediul componentelor cu conectare tip fişă şi minimizează în acelaşi timp rata de eroare.

INTERFEŢE Plus

INTERFEŢELE Plus sunt componente auxiliare şi de adaptare pentru condiţionarea semnalelor din procesele industriale, între electronica de control şi perifericele electrice. Bazate pe sistemul de carcase montabile pe şină, cu numeroase funcţii de interfaţă, INTERFEŢELE Plus oferă componente auxiliare pentru toate zonele de masurări industriale şi pentru tehnologiile de control.


Citeşte mai mult despre Convertoare de semnal – INTERFACE!