Sunteți în: Distribuție/PHOENIX CONTACT/Tehnologie pentru automatizări - AUTOMATIONWORX
Tehnologie pentru automatizări - AUTOMATIONWORX


Noi vă indeplinim perfect cerinţele de automatizare!


Indiferent că este vorba despre clemele din tabloul de automatizare, sistemul de cablaj pentru PLC, protecţii la supratensiuni, componente de automatizări pentru Ethernet, INTERBUS, Profibus, CANopen şi DeviceNet sau componente de automatizări industriale pentru Ethernet şi sisteme bazate pe Interbus, produsele Phoenix Contact se regăsesc în aproape toate aplicaţiile din zilele noastre. Controlerele care pot fi programate în concordanţă cu IEC 61131, împreună cu sistemele de vizulizare şi programare întregesc gama de produse care formează o soluţie completă de automatizare. Phoenix Contact oferă toate componentele pentru automatizări industriale complete în domeniul reţelelor de date şi al controlului, în domeniul interfeţelor om-maşină ( HMI ), al programelor software, al componentelor  de I/O din tabourile de comandă şi control şi al tehnologiilor de control al mişcării. Phoenix Contact vă oferă de asemenea un pachet complet de service pentru întregul kit de automatizare.

Phoenix Contact este partenerul competent pentru soluţiile de automatizare cu rezervă de extindere. Cunoaştem cerinţele industriei dumneavostră şi putem lucra împreună cu dumneavostră pentru a dezvolta soluţii individuale şi competitive de automatizare.


Una dintre caracteristicile  convingătoare ale produselor noastre este capacitatea lor de a se adapta optim la fiecare soluţie de automatizare.

Pe lângă clemele de siguranta, clemele de comunicaţie, controlere, terminale de măsură şi poziţie, kit-ul de automatizare Inline vă oferă module de măsură pentru datele achiziţionate şi produse special concepute pentru domenii cum ar fi comanda de la distanţă sau pneumatică.  Noua linie de  produse Inline Block IO din cadrul kit-ului de automatizare flexibil Inline oferă 16 sau 32 de canale compacte de comandă la distanţă  pentru dispozitivele I/O, pentru toate sistemele cu bus comun. Mai mult decât atât, forma sa compactă de numai 55mm reduce spaţiul de montaj şi oferă potenţial pentru soluţii noi. Ca şi Inline Modular, modulele Block I/O sunt deschise şi astfel pot opera flexibil în sisteme INTERBUS, Profibus,DeviceNet,CANopen şi Ethernet.

Chiar şi pentru cazul cotrolului pe bază de PC sau modular avem soluţia perfectă pentru dumneavoastră. Slot PLC în PC, RFC cu Ethernet sau gama Inline Control, toate pot face mult mai mult decât aţi crede şi pot fi toate programate cu un singur software: PC WORX, limbajul de programare IEC 61131 integrat.


Sistemul modular de comutare (MMS) reprezintă o altă dezvoltare importantă în îmbunătăţirea soluţiei  Ethernet pentru automatizări. Sistemul MMS din cadrul liniei de produse Factory Line constă într-o staţie centrală şi maxim două module de extensie modulare. Caracteristica sa specială este adaptarea simplă la modificări ale aplicaţiei. Soluţiile individualizate de service pentru toate fazele ciclului de viaţă ale unei maşini sau ale unui sistem completează acest portofoliu..

DiagNet  asigură o diagnosticare inteligentă a disponibilităţii sistemului. Locul avariei este marcat direct pe diagrama sistemului şi imagini cu tabloul de automatizare afectat şi pagina corespondentă sunt afişate folosind programul de diagnosticare INTERBUS Diag+

Împreună cu specialiştii şi inginerii nostrii vom fi încântaţi să concepem  soluţia ideală de automatizare pentru necesităţile dumneavoastră.


Citeşte mai mult despre Tehnologie pentru automatizări - AUTOMATIONWORX!