SEDNA

Combinand confortul, iluminatul si controlul incalzirii, SEDNA face totul. Functiile avansate va pot ajuta sa simplificati viata dumneavoastra. Alegeti o alternativa originala la prizele si intrerupatoarele traditionale. Cu designul sau aerodinamic si culorile elegante, gama SEDNA va ofera schimbarea pe care o cautati.

Mecanismele sunt disponibile in alb si crem, iar ramele in alb, crem, rosu si gri. Mecanismele pot fi grupate in rame multiple asa cum doreste clientul. Se potrivesc perfect pentru orice camera, de la bucatarie la living, baie si dormitor. Se pot face combinatii de functii si culori care sa se potriveasca perfect fiecarui interior.

Design telescopic
Nu este necesara o atentie speciala in timpul instalarii. Designul telescopic asigura o potrivire perfecta pe suprafete neregulate dar si aliniere ireprosabila cu orice componente preinstalate in perete.

Clapetele mari si colorate reprezinta prinderea conductorilor pentru o instalare usoara
Parghiile colorate fac ca procesul sa devina mai rapid si mai intuitiv.

Gheare verticale
Insertul poate fi pozitionat adanc: prindere usoara in doza - ghearele nu ating conductorii.

Marcare clara
Conectare si pozitionare imediata.

Terminale aliniate
Conductorii pot fi taiati la aceeasi lungime. Este mai usor de fixat insertul in doza cu toti conductorii pe aceeasi parte.

Terminale deschise
Nu este necesara desurubarea, terminalele sunt pre-deschise pentru cablare rapida.

Inserturi din plastic la partea superioara
Ascunde partile sub tensiune din prize.

Ghidaje pentru conductori
Orificiile pentru conductori sunt realizate astfel incat conductorul poate fi plasat in terminal mai usor iar varful dezizolat este ascuns in spatele izolatiei, prevenind scurt-circuitul.

Gheare protejate
Ghearele sunt complet protejate pentru siguranta degetelor.

Rame metalice de prindere
Rama de prindere este realizata din otel inoxidabil ce este rezistent la ruginire si la incovoiere. Asigura stabilitate excelenta dupa instalare.

Gheare puternice pentru o instalare trainica
Ghearele lungi si robuste sunt deosebit de importante in cazul prizelor ce se pot desprinde dupa utilizari repetate. Aceste gheare puternice tin priza fixata in perete, chiar si in cele mai grele conditii.

Intrerupator iluminat
Utilizati lampi economice. Intrerpatoarele illuminate au fost testate cu succes pe 45 de tipuri diferite de lampi CFL si fluorescente.